Wil je graag een website voor jouw zaak? Heb je reeds een website maar deze draait niet zo goed? Wil je wat aanpassingen op jouw website maar je weet niet waar je terecht kan? Dan zit je bij ons goed.

Wij beginnen eerst met een goed gesprek met jou, ongeacht de situatie die jouw website heeft (of niet heeft), om zo, samen met jou, te overlopen wat er nodig is, om jouw website (terug) naar het juiste niveau te verkrijgen.

Wat bieden wij aan: nieuwe websites maken, bestaande websites migreren, websites onderhouden, websites koppelen met de sociale media kanalen, domeinnamen en webruimte voor jouw website, bijhorende email adressen, …

De websites die wij aanbieden worden steeds met de laatst nieuwe technieken ontwikkeld, zodat zij op elk toestel duidelijk zichtbaar zijn. Wij zorgen er ook voor dat de website geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines om zo de vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Heb je hierbij nog vragen of heb je al interesse om door ons jouw website te laten (her)maken, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of het contactformulier, hier op onze website.